måndag 11 maj 2009

Premiär för Vol4


(klicka på bilden så blir den större.)

”I woke up naked on the beach in Ibiza in 1988”
- James Murphy

Från skaparna av Accelerator, Slow Blow & Mykonos. Den här sommaren ger vi: Vol4

Det började som en tanke som blev ett möte som blev en klubb. Och några minnen från framtiden kan vi inte ge er, men vi hoppas vakna upp på en Strand vid Hornstull sommaren 2009 med den där känslan inom oss. Nakna eller kanske med en Neu!-t-shirt?

Vol4. har inga musikaliska ramar. Här samsas 2009 med Moondog. Här möter Fontän en remix av Tom Moulton. Här kan folkrock stavas deep house. Här är In Flagranti oskiljbara från Can. Här har 1983 stämt möte med Buffalo Springfield i Prins Thomas studio. Här dansar Doves nakna på Ibiza till tonerna av ett baleariskt The Cure. Och lugn, här finns Chip E med på ett hörn.

Vi som startat Vol4. är erfarna klubbkids i våra bästa år som tidigare legat bakom Stockholmsklassiker som bland andra Accelerator, Slow Blow, Guilty Pleasures, Extra Allt, Stockholmsnatt, Go Bang!, Trädgården, Way Out West, [ingenting], Luger samt ett och annat skandalgig.

Vi heter sådant som Niklas Lundell, Henrik Hallberg, Stefan Thungren, Robin Sumpton, Adrian Nilsson och Magnus Högmyr och får sommaren 2009 för oss att uppkalla en klubb efter ett gammalt Sabbath-album.

Premiär fredagen 15 maj på Strand. Joina Facebookgruppen för mer info: Vol4.